DCom, spol. s r.o.

DCom partnerem firmy Banner pro dodávky staničních baterií

Odpovědní provozovatelé klíčových prvků infrastruktury komunikačních a informačních systémů zabezpečují svá zařízení proti výpadkům napájení záložními zdroji osazenými staničními bateriemi. Firma DCom dodává systémy, které zajišťují komunikaci na dráze, pro dopravní podniky, energetické distribuční firmy, hasičské záchranné sbory, průmyslové podniky, nebo městské policie. Ve všech těchto oborech je důležité zajištění spolehlivé komunikace a to i v případě přerušení dodávky elektrické energie. Zákazníci proto vyžadují osazení klíčových komunikačních zařízení zdroji záložního napájení.

Banner Bateries

Rakouská rodinná firma Banner Batteries je přední výrobce baterií pro automobilový průmysl, trakčních baterií a staničních baterií pro záložní napájení přístrojů. Firma Banner sází na inovativnost, dostupnost, a zásadovost, které jsou podle ní klíčové faktory úspěchu. Společnost se těší vynikající světové pověsti díky kvalitě svých produktů v oblastech, jako je výroba automobilů, lodí, vysokozdvižných vozíků a plošin a dodavatel systémů pro záložní napájení.

DCom je partnerem Banneru

Na základě požadavků našich zákazníků jsme pečlivě vybírali vhodné řešení pro záložní napájení našich produktů. Jako vhodná varianta byla zvolena nabídka staničních baterií firmy Banner, která dodává kvalitní záložní staniční baterie ve vhodném sortimentu za dostupnou cenu. DCom uzavřel s firmou Banner partnerskou smlouvu a to nejen pro dodávky nových staničních baterií, ale i pro zpětný odběr použitých.