DCom hlavní partner Ankety dobrovolní hasiči roku

DCom ve spolupráci s Hyterou znovu podporuje  Anketu dobrovolní hasiči roku. Je nám ctí, že jsme se v letošním roce mohli stát hlavním partnerem ankety. Na základě úspěšné spolupráce z minulých dvou ročníků, můžeme v tomto roce 30 oceněným jednotkám a sborům opět poskytnout vysílačky Hytera. Součástí podpory ankety je také finanční příspěvek, který pomůže organizaci ankety a může být součástí finančních darů oceněným dobrovolným hasičům.  Radiostanice darované v tomto budou poprvé všechny digitální podle standardu DMR. Úspěšné jednotky na prvních třech místech obdrží odolné a mezi dobrovolnými hasiči oblíbené radiostanice Hytera PD605, které zajistí spolehlivou komunikaci během zásahu. Oceněné sbory získají praktické digitální vysílačky PD405, které využijí pro organizaci sportovních nebo kulturních akcí.

Odborná komise rozhodla a vybrala ty nejlepší jednotky a sbory

Odborná porota, složená ze zástupců profesionálních a dobrovolných hasičů a zástupců partnerů ankety, po prostudování a posouzení 143 platných přihlášek vybrala pět jednotek a pět sborů z každé soutěžní oblasti (sever Moravy, jih Moravy, východ Čech, střed-sever Čech a jih-západ Čech), kteří postupují do finále.

Anketa dobrovolní hasiči roku znovu rozdělí zajímavé ceny

Anketa Dobrovolní hasiči roku již pošesté rozdělí finalistům, kteří se umístí na 1. až 3. místě zajímavé finanční příspěvky a technické vybavení. Výsledné pořadí určí veřejnost svým hlasováním. Hlasování probíhá do 15. října přesně v poledne. Mezi vítěze bude rozděleno rekordních 1 750 000 Kč a věcné prostředky k zásahu v hodnotě 600 000 Kč.

Hlasujte pro své favority

Hlasování je možné dvěma způsoby. První je prostřednictvím hlasovacího formuláře přímo na stránkách ankety www.adhr.cz. Druhým způsobem je zasláním hlasovací SMS. Do hlasování se může zapojit široká veřejnost. Každý hlasující může hlasovat oběma způsoby a přidělit svůj hlas jedné jednotce i jednomu sboru, a to v každé z pěti soutěžních oblastí. Hlasující může tedy udělit maximálně 5 hlasů jednotkám a 5 hlasů sborům prostřednictvím hlasovacího formuláře, a jeden hlase jednotce a jeden hlas sboru zasláním SMS. Přesný postup hlasování je popsán na stránkách ankety.

Slavnostní vyhlášení výsledků v brněnské Laser Show Hall

Výsledky ankety budou slavnostně vyhlášeny ve středu 16. listopadu v brněnské Laser Show Hall. Slavnostní vyhlášení budou moci všichni hasiči sledovat prostřednictvím on-line stream přenosu. Na své si přijdou také všichni televizní diváci, pro které ve spolupráci s režisérem Romanem Petrenkem připravujeme zábavný pořad, jež bude záznamem slavnostního večera.