Pozvánka na PYROS 2017 největší veletrh požární techniky v ČR

Srdečně Vás zveme k návštěvě mezinárodního veletrhu požární techniky a služeb PYROS 2017. Naši expozici naleznete v pavilónu F stánek číslo 029. Na veletrhu představíme novinky i běžně používané výrobky společnosti Hytera z oblasti profesionálních komunikací vhodné pro hasiče i další bezpečnostní složky. Hytera má aktuálně nejširší nabídku radiostanic pro nejrozšířenější digitální standard DMR, který je zpětně kompatibilní s analogovými systémy a radiostanice tedy lze okamžitě používat v analogovém režimu. Hytera rovněž stále podporuje analogové radiové sítě a k dispozici jsou ověřené analogové vysílačky ve vynikající kvalitě za výhodnou cenu. Nabídku doplňují vozidlové radiostanice, model Hytera MD785 je velmi populární mezi dobrovolnými i profesionálními hasiči.

Akční nabídka Pyros 2017 radiostanice Hytera se slevou 20%

Při příležitosti mezinárodního veletrhu Pyros 2017 jsme spolu s Hyterou pro hasiče připravili zajímavou nabídku. Dva nejoblíbenější přenosné modely z nabídky Hytera analogové vysílačky TC700P a digitální radiostanice PD605 lze získat se slevou 20% a to až do 30.6.2017. Za stejných podmínek budou moci získat radiostanice Hytera i účastníci Hasičských slavností Litoměřice 2017.

Programovací kabely a SW pro profesionální jednotky HZS zdarma
Rovněž při příležitosti mezinárodního veletrhu Pyros můžeme oznámit další dobrou zprávu pro všechny uživatele techniky Hytera u hasičských jednotek. DCom ve spolupráci s Hyterou nabízí možnost poskytnout každému oddělení spojové služby profesionálních útvarů HZS ČR zdarma formou daru sadu programovacích kabelů a přístup k SW pro všechny radiostanice používané u profesionálních nebo dobrovolných jednotek HZS. Nabídka již byla představena GŘ HZS a aktuálně se připravují podmínky pro poskytnutí daru.

Den bezpečnosti na brněnském výstavišti
Den bezpečnostních složek na brněnském výstavištiBrněnské výstaviště nabídne v sobotu mimořádně atraktivní program pro celou rodinu. Datum 3. června je v programu veletrhu označeno jako „Den bezpečnosti na brněnském výstavišti. Děti do 15 let mají v tento den vstup zdarma a dospělí zaplatí pouhých 50 Kč. Od 9 až do 17 hodin je připravena pestrá podívaná a také možnost aktivní účasti v soutěžích o ceny pro všechny věkové kategorie. V programu „záchranáři dětem“ v pavilonu Z si mohou děti na vlastní kůži vyzkoušet práci záchranáře. Připraveny budou rovněž ukázky práce policistů a hasičů.