Podpora pro Anketu dobrovolní hasiči roku

BRNO –  Rektorát  VUT – 25.11.2017

Slavnostní vyhlášení Ankety dobrovolní hasiči roku 2017

DCom, spol. s r.o. již čtvrtým rokem podporuje Anketu Dobrovolní hasiči roku. Anketa se snaží pozvednout veřejné povědomí a prestiž dobrovolných hasičů a ocenit jednotky a sbory dobrovolných hasičů, kteří provedli reálné zásahy co nejprofesionálněji a vyvíjeli mimořádné aktivity v oblasti prevence.

Anketa Dobrovolní hasiči roku oceňuje práci jednotek a sborů dobrovolných hasičů již 7 let

Anketa si za 7 let existence získala velmi dobré jméno, jak mezi dobrovolnými a profesionálními hasiči, tak i u veřejnosti. Výběr 5 nejlepších jednotek a sborů v každé 5 oblastí do nichž je rozděleno území České republiky provádí odborná komise, které od letošního ročníku předsedá Generální ředitel HZS ČR Drahoslav Ryba. Výsledné pořadí jednotek a sborů určuje veřejnost hlasováním na stránkách adhr.cz nebo textovými zprávami.

Na podporu své další činnosti získali finalisté v letošním ročníku finanční a věcné dary v hodnotě 2 400 000 Kč. V letošním roce bylo za činnost oceněno 5 kolektivů mladých hasičů k 45. výročí hry Plamen. Záznam ze slavnostního vyhlášení výsledků a předání cen vysílá Česká televize. Patrony ankety jsou Ilona Csáková a Ondřej Vetchý.

V letošním roce probíhal slavnostní galavečer 25.11.2017 ve dvoraně Rektorátu Vysokého učení technického v Brně. Celý večer skvěle moderoval StarDance team – Tereza Kostková a Marek Eben. Česká televize odvysílá záznam ze slavnostního večera v sobotu 9.12.2017 v 17:20 na ČT2 a následně bude k dispozici k přehrání na iVysílání.

Radiostanice Hytera pro dobrovolné hasiče

DCom je partnerem ankety 4 roky, poslední 3 roky jsme hlavním partnerem. Každý ročník jsme kromě finančního daru podpořili rovněž věcnými dary. Spolehlivá komunikace je jedním ze základních předpokladů úspěšného zásahu nebo organizace akce, proto všechny oceněné jednotky a sbory ve všech oblastech České republiky obdržely profesionální radiostanice Hytera. V každém ročníku naše firma poskytla jednotkám a sborům 30 radiostanic a celkově je to již 120 kusů. Všem jednotkám a sborům k ocenění gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v jejich záslužné a potřebné práci.