Pozvánka na mezinárodní veletrh požární techniky a služeb Pyros 2019

Srdečně Vás zveme k návštěvě mezinárodního veletrhu požární techniky a služeb PYROS 2019. Naši  expozici naleznete v pavilónu F stánek číslo 03.

Zveme Vás k návštěvě stánku DCom na mezinárodním veletrhu požární techniky Pyros

Na veletrhu PYROS představíme širokou nabídku digitálních vysílaček a příslušenství od druhého největšího světového výrobce profesionální komunikační techniky společnosti Hytera. Radiostanice Hytera jsou  vhodné pro profesionální i dobrovolné hasiče. Kromě tradičních vysílaček budou prezentovány i kombinované terminály využívající technologii LTE.  K vidění budou radiostanice vhodné do výbušného prostředí s certifikací ATEX . Návštěvníci si budou moci rovněž prohlédnout moderní infrastrukturu radiových sítí pro komunikaci záchranných složek, jako jsou digitální převaděče. 

Náš slovenský partner firma Selvit představí  světelná výstražná zařízení  od známého světového výrobce značky Federal Signal.  K vidění budou majáky, světelné rampy, nebo poziční světla.

Kromě široké nabídky moderní komunikační techniky můžete se na našem stánku můžete občerstvit vynikajícím pivem z létajícího pivovaru Kočovný Kozi.