Podporujeme anketu Dobrovolní hasiči roku

Pro naši firmu je ctí, že znovu byla hlavním partnerem ankety Dobrovolní hasiči roku. V úterý 16. listopadu 2021 bylo slavnostně oceněno padesát jednotek a sborů dobrovolných hasičů z celé České republiky za profesionálně provedené zásahy a preventivní a společensky prospěšnou činnost.

Dobrovolní hasiči převzali ceny v anketě Dobrovolný hasiči roku 2021. Mezi věcnými dary byly i radiostanice Hytera.

Dobrovolní hasiči získali radiostanice Hytera

Toto ocenění udílí jednou ročně na základě posouzení provedených zásahů a činnosti. Finalisté, kteří se umístili na prvních třech místech, získali finanční a věcné dary v celkové hodnotě 2,4 mil. Kč . Součástí věcných darů jsou i profesionální radiostanice Hytera, které zajistí dobrovolným hasičům spolehlivé spojení v místě zásahu, nebo je mohou využít při zajištění organizace kulturních a sportovních akcí.

Finalisté bojovali s následky tornáda i proti síření nemoci covid-19

Aktuální ročník ukázal, že jednotky a sbory dobrovolných hasičů jsou připraveni pomáhat s problémy, které přináší dnešní doba. Velkým tématem letošního ročníku byla pomoc dobrovolných hasičů při boji proti šíření nemoci covid-19. Další velké výzvy pro dobrovolné hasiče přinesly velké živelné katastrofy. Hasiči pomáhali při povodních i s následky po řádění tornáda na Hodonínsku.

O titul Jednotka nebo Sbor dobrovolných hasičů se ucházelo 120 zájemců z celé České republiky. Padesáti z nich pak veřejnost poslala rekordních 58 tisíc hlasů, na základě kterých pak vzešlo jejich výsledné pořadí.

Slavnostní večer odvysílá Česká televize

Slavnostní večer ankety zaznamenala Česká televize. Diváci budou moci pořad zhlédnout už 4.12. ve 14:30 na programu ČT2. Ty nejlepší zásahy a skuty představí prostřednictvím zábavného pořadu široké veřejnosti.