Nabízíme profesionální komunikační řešení TASSTA

DCom je oficiální distributor společnosti TASSTA, která nabízí profesionální komunikační řešení pro krizovou komunikaci podle standardu 3GPP

Je nám ctí oznámit, že se společnost DCom, spol. s r.o. se stala oficiálním distributorem společnosti TASSTA, která dodává pokročilou softwarovou platformu pro profesionální komunikaci využívající mobilní širokopásmové sítě. Technologie TASSTA splňuje i požadavky na kritickou komunikaci podle standardu 3GPP. TASSTA MCX nabízí funkce MCPTT – Mission Critical Push-to-Talk, MCData – Mission Critical Data i MCVideo – Mission Critical Video.

O společnosti TASSTA

Název TASSTA zahrnuje 3 klíčová slova. Počáteční TA vychází z anglického slova TALK tedy mluvit. Slovo TALK představuje jeden z hlavních cílů vize společnosti, poskytnout uživatelům možnost vzájemné komunikace co nejjednodušším způsobem. Stačí stisknout tlačítko a mluvit najednou s celým svým týmem. Písmena SS v názvu společnosti odkazují na slovo MESSAGES tedy zprávy. Hovor dnes není jedinou formou komunikaci. Textové a multimediální zprávy se dnes často používají k rychlé výměně informací mezi lidmi. Poslední dvě písmena TA v názvu společnosti odkazují na DATA, která představují další klíčový prvek moderních komunikačních systémů.

Profesionální mobilní radiové sítě (PMR) zajišťují celou škálu požadavků souvisejících s kritickou komunikací. Cílem společnosti TASSTA bylo využít zkušenosti svých zakladatelů s budováním profesionálních sítí TETRA a navrhnout komunikační platformu využívající chytré telefony a rychlé mobilní sítě pro zajištění profesionální týmové komunikace. Komunikační platforma TASSTA poskytuje uživatelům potřebné funkce a prostředky pro krizovou komunikaci známe z profesionálních radiových sítí. Současně TASSTA využívá možnosti rychlého přenosu dat, fotografií a videa, které nabízí mobilní širokopásmové sítě. Tyto funkce nelze v úzkopásmových sítích realizovat. Propojení možností tradičních úzkopásmových radiových sítí a širokopásmových mobilních sítí nabízí uživateli vysoce profesionální, snadno dostupnou a nákladově efektivní variantu komunikace. TASSTA neustále pracuje na zlepšování technologie, aby vytvořila pro zákazníky dokonale integrované komunikační řešení.

Hodnoty společnosti

Hodnoty společnosti určují chování uvnitř týmu se spolupracovníky a navenek se všemi zákazníky. TASSTA je mladý tým oddaných a zapálených lidí.

  • Jsme spolehlivý a poctiví
  • Nabízíme sílu rozmanitosti a jsme ji ochotni sdílet a pracovat v týmu
  • Vždy hledáme pracovitou, respektující a šťastnou komunitu, která vítá nové nápady v složitém prostředí a podporuje spolupráci mezi skupinami s rozdílnými potřebami, zájmy a dovednostmi.
  • Pracujeme nezávisle s otevřenou myslí, vždy se snažíme zlepšit stávající procesy a přispět ke spokojenosti zákazníků.